Updated-Certification-Guidelines-for-ISV-Solutions

IN-Z behaalt Qfor kwaliteitslabel

Op 16 juni behaalde vzw IN-Z op overtuigende wijze het Qfor WSE kwaliteitslabel. Dit label wordt na het lopen van een audit uitgereikt door Certup. Expert kwaliteitszorg bij IN-Z Ilka Massonet ‘De audit bestreek alle componenten van de organisatie, van personeelsbeleid over contact met klanten tot financiën. Het label is een grote erkenning en bewijst dat IN-Z klaar is voor de toekomst’. Het Qfor WSE label voldoet aan wettelijke voorwaarden voor erkende ondernemingen in de sociale economie en voor opleidingspartners van VDAB. Bovendien laat het ons toe om te blijven meewerken aan Europese arbeidsmarktprojecten.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »