IN-Z neemt LIV aan het werk over

LIV aan het werk en IN-Z bundelen de krachten en gaan samen door als ‘IN-Z Ondernemen’. De inkanteling werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd in aanwezigheid van minister van Werk en Sociale Economie Jo Brouns (CD&V) en Mustafa Harraq, voorzitter van de Limburg intercommunale IGL, waar LIV aan het werk onderdeel van uitmaakte. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z. Met IN-Z Ondernemen willen wij op de weg naar inclusieve werkvloeren, traditionele visies op HR en ondernemen doorbreken, zodat er op onze arbeidsmarkt voor iedereen een plek kan zijn.

Meer info via: www.ondernemen.in-z.be 

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »