Een pracht van een werkkracht? Die laat je niet schieten!

De ideale versterking is misschien wel een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat wil de campagne Pracht van een werkkracht bewijzen. De campagne vertelt het verhaal van 6 authentieke duo’s die het beste in elkaar naar boven halen en trots zijn op hun professionele relatie. Als werkgever of zelfstandige kan je rekenen op financiële steun van de Vlaamse overheid.

IN-Z is al jaren gespecialiseerd in het vinden en begeleiden van talent met een afstand tot de arbeidsmarkt en is aanbieder van deze diensten als je ook op jouw werkvloer ondersteuning wil.

Dankzij de premies van individueel maatwerk worden eventuele extra kosten of begeleiding gecompenseerd. De ervaringen van de 6 duo’s zijn het levende bewijs dat je een pracht van een werkkracht niet laat schieten. Ontdek alles over individueel maatwerk, maak kennis met de gezichten van de campagne en neem een blik achter de schermen op www.prachtvaneenwerkkracht.be.

Begeleiding bij IN-Z

IN-Z Teamleider Natasja vertelt in onderstaand filmpje over haar eigen ervaringen met individueel maatwerk bij 2 lokale KMO’s en enkele zorginstellingen in de Noorderkempen.

Heb je een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst? Of ben je een zelfstandige met een arbeidsbeperking? Vraag individueel maatwerk aan bij het Departement Werk en Sociale Economie. Of neem contact op met IN-Z voor persoonlijke begeleiding bij het vinden, tewerkstellen en begeleiden van een pracht van een werkkracht.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »