Nieuwe look & feel voor Poetskracht

Samen met HiGENiUS richtte IN-Z in 2018 het schoonmaakbedrijf Poetskracht op. Vandaag, vier jaar later, krijgt het bedrijf een nieuwe look & feel, met aangepaste website. Neem hier een kijkje!

Voel de (poets)kracht

Poetskracht is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Poetskracht is anders! “Terwijl wij bijzonder krachtig zijn in het aanpakken van jouw schoonmaakuitdagingen, gaan we heel zacht en attent om met mens en natuur. Onze tribe stormt resoluut af op de beste resultaten voor opruim- en poetsopdrachten in kantoren, praktijkruimtes en gemeenschappelijke delen in residenties. Maar niet zonder het welzijn van elkaar en van de omgeving zeker te stellen.”

En er is nog meer! “Poetskracht stimuleert de in- en doorstroom van arbeidskrachten in de schoonmaaksector. Dat is uniek, want we zijn de enige coöperatieve vennootschap met een sociaal oogmerk en een doordachte samenstelling om dat doel te realiseren.”

Wil je meer weten over Poetskracht? Of beroep doen op een van onze diensten? Meer info vind je op www.poetskracht.be.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »