Nieuwe look & feel voor Poetskracht

Samen met HiGENiUS richtte IN-Z in 2018 het schoonmaakbedrijf Poetskracht op. Vandaag, vier jaar later, krijgt het bedrijf een nieuwe look & feel, met aangepaste website. Neem hier een kijkje!

Voel de (poets)kracht

Poetskracht is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Poetskracht is anders! “Terwijl wij bijzonder krachtig zijn in het aanpakken van jouw schoonmaakuitdagingen, gaan we heel zacht en attent om met mens en natuur. Onze tribe stormt resoluut af op de beste resultaten voor opruim- en poetsopdrachten in kantoren, praktijkruimtes en gemeenschappelijke delen in residenties. Maar niet zonder het welzijn van elkaar en van de omgeving zeker te stellen.”

En er is nog meer! “Poetskracht stimuleert de in- en doorstroom van arbeidskrachten in de schoonmaaksector. Dat is uniek, want we zijn de enige coöperatieve vennootschap met een sociaal oogmerk en een doordachte samenstelling om dat doel te realiseren.”

Wil je meer weten over Poetskracht? Of beroep doen op een van onze diensten? Meer info vind je op www.poetskracht.be.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten