Ruth Claes 'Aan het woord' in VOKA-podcast

In de veertiende aflevering van de podcast ‘Aan het woord’ zijn Lisa Lemmens en Laura Michielsen van Voka – KvK Limburg te gast bij Ruth Claes, algemeen directeur van IN-Z. Al 26 jaar is ze actief binnen onze organisatie. Ze deelt haar boeiende visie rond de krapte en afstand tot de arbeidsmarkt, vertelt meer over ons boek INCLUZED, sociaal ondernemen en onze Oekraïense medewerkers. En ze geeft prijs wat er nu precies in dat IN-Z DNA zit.

“Of ik om het even waar algemeen directeur zou kunnen zijn? Dat denk ik niet. Voor mij moet mijn job maatschappelijk relevant zijn en dat is IN-Z. Hier kunnen wij het verschil maken voor onze doelgroep, namelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, vertel Ruth Claes.

Voor én door Limburgse ondernemers

De podcast ‘Aan het woord’ is er voor én door Limburgse ondernemers. Hosts Lisa Lemmens en Laura Michielsen van Voka nemen je mee tijdens een bezoek bij Limburgse ondernemers en laten hen aan het woord. Samen brengen ze een boeiend ondernemersverhaal dat informeert en inspireert. In elke aflevering doet een ondernemer zijn toekomstplannen uit de doeken, maar ook het behouden van een goede werk-privébalans komt aan bod. Met dit initiatief trachten ze mensen warm te maken voor het ondernemerschap

Luister hier naar de aflevering via Spotify, en hier via Apple Podcasts.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten