VDAB organiseert modules samen met IN-Z Training & Begeleiding

VDAB organiseert modules ‘Oriëntatie in de zorg’ samen met vzw IN-Z Training & Begeleiding voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de gezondheidszorg maar nog niet precies weet welke richting hij/zij uit wil.

Bekijk hier het promofilmpje

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »