Modieuze kleurrijke werkkledij IN-Z

Nieuwe werkkledij voor onze medewerkers

Yessie Van Manshoven, designer en oprichter van het kledingmerk Yess Belgium, ontwierp voor onze organisatie een nieuwe, kleurrijke werkkledinglijn. Onder de naam WaWW! (Wonderful at Work Wear) richt de Limburgse ontwerpster een bedrijf op dat zich bezig houdt met het ontwerp en de productie van bedrijfskleding.

Het eerste project van de nieuwe onderneming is de kleding van IN-Z. “De bedoeling is om de medewerkers die onze kledij dragen, met een opgetogen en gemotiveerd gevoel naar hun werk te laten gaan. Het is mijn missie om via kleurrijke details en prints hen te laten schitteren”, vertelt ontwerpster Yessie Van Manshoven.

Op het personeelsfeest konden onze medewerkers een eerste glimp van de collectie opvangen tijdens een heuse modeshow.  Daarin kregen de 600 aanwezigen ook de tas van Yess Belgium te zien, die ze die avond al mee naar huis kregen ter attentie. Medewerkers krijgen nu de kans een schort of T-shirt te bestellen. Vanaf oktober zal iedereen die wil in de nieuwe, kleurrijke kledij naar het werk kunnen.

Modieuze kleurrijke werkkledij IN-Z

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

Wat een (school)jaar!

IN-Z is al jaren een betrouwbare partner voor vele scholen op vlak van opvang-, ontwikkelings- en ontspanningsmogelijkheden van de kinderen. Wij blikken graag even terug op het afgelopen schooljaar.

Lees verder »