medewerkers Oekraïne

ласкаво просимо bij IN-Z!

Afgelopen week mochten brugfiguur Elena en begeleider Koen onze nieuwe collega’s Olha en Katarina verwelkomen. Vandaag starten ze als huishoudhulp in onze dienstenchequeswerking.

Een job bij IN-Z is meer dan werk alleen. “Wij kunnen vluchtelingen structuur en stabiliteit bieden in deze pijnlijke, onzekere tijden. We hebben oog voor het maatschappelijk welzijn en welbevinden van deze mensen – en bij uitbreiding van al onze medewerkers. We bieden ondersteuning op vlak van taal en persoonlijke begeleiding in hun job. Dat doen we door onze begeleiders, taalcoaches en medewerkers met Oekraïense roots in te schakelen. Zij zorgen mee voor het warm onthaal van onze nieuwe medewerkers en maken hen wegwijs in de job.”

Sinds de aankomst van de eerste Oekraïense vluchtelingen in ons land hebben vzw IN-Z en Poetskracht verschillende vluchtelingen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Voor deze mensen betekent een job bij IN-Z dat ze in woelige tijden een inkomen én een gevoel van eigenwaarde behouden. “We zijn blij dat we via tewerkstelling ons steentje kunnen bijdragen aan het verwelkomen van Oekraïense vluchtelingen.”

Ken jij een Oekraïense vluchteling op zoek naar een job? Of wil je zelf graag solliciteren voor een functie bij IN-Z? Check dan hier onze vacaturepagina of bel naar 089/32 38 10.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

Wat een (school)jaar!

IN-Z is al jaren een betrouwbare partner voor vele scholen op vlak van opvang-, ontwikkelings- en ontspanningsmogelijkheden van de kinderen. Wij blikken graag even terug op het afgelopen schooljaar.

Lees verder »