ESF-project Kunst-Werk

ESF-project Kunst-Werk

Het project Kunst-Werk, actief in Heusden-Zolder, Beringen, Hasselt en Maasland, richt zich op vrouwen uit de inactieve arbeidsmarktreserve. Het gaat hier om een maatschappelijk kwetsbare doelgroep waarbij er vaak sprake is van laaggeschooldheid, langdurige werkloosheid, taalproblemen, financiële problemen, …

Vanwege deze multiproblematiek heeft deze doelgroep nood aan een begeleiding met een brede focus. 

Met het project bieden we een brede waaier aan begeleidingsacties: werken aan activering, motivatie & sociale steun, randvoorwaarden/drempels, empowerment, welzijnsthema’s, attitudes en competenties en dit op individuele basis, in grote/kleine groep, in de vorm van workshops en individuele opdrachten.

We spelen kort op de bal en bieden een kwaliteitsvolle ondersteuning op maat aan om zo de activering van deze kwetsbare doelgroep te maximaliseren. Dit alles volgens de principes/visie van Find-Mind-Bind, Aanklampend werken, Verbinding & Outreach.

 

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »