ESF-project Kunst-Werk

ESF-project Kunst-Werk

Het project Kunst-Werk, actief in Heusden-Zolder, Beringen, Hasselt en Maasland, richt zich op vrouwen uit de inactieve arbeidsmarktreserve. Het gaat hier om een maatschappelijk kwetsbare doelgroep waarbij er vaak sprake is van laaggeschooldheid, langdurige werkloosheid, taalproblemen, financiële problemen, …

Vanwege deze multiproblematiek heeft deze doelgroep nood aan een begeleiding met een brede focus. 

Met het project bieden we een brede waaier aan begeleidingsacties: werken aan activering, motivatie & sociale steun, randvoorwaarden/drempels, empowerment, welzijnsthema’s, attitudes en competenties en dit op individuele basis, in grote/kleine groep, in de vorm van workshops en individuele opdrachten.

We spelen kort op de bal en bieden een kwaliteitsvolle ondersteuning op maat aan om zo de activering van deze kwetsbare doelgroep te maximaliseren. Dit alles volgens de principes/visie van Find-Mind-Bind, Aanklampend werken, Verbinding & Outreach.

 

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

Wat een (school)jaar!

IN-Z is al jaren een betrouwbare partner voor vele scholen op vlak van opvang-, ontwikkelings- en ontspanningsmogelijkheden van de kinderen. Wij blikken graag even terug op het afgelopen schooljaar.

Lees verder »