Maand van de klant

In het kader van ons 25-jarig bestaan, gaat bij IN-Z de ‘maand van de klant’ door. Dit om onze klanten te bedanken om voor IN-Z te kiezen en te blijven kiezen. Graag nodigen wij al onze klanten uit om deel te nemen aan onze winacties .

Via onze pagina op Facebook (@vzwINZ) vallen er de hele maand schitterende prijzen te winnen !

Een overzicht:

  1. Week van 4/10: via Facebook kan je als klant een poetspakket vol ecologische producten winnen, door het bericht te liken en een reactie te geven.
  2. Week van 11/10: via Facebook kan een heerlijke gezonde ‘herfstmand’ de jouwe worden als je klant bent van IN-Z. Ook hiervoor dient je de geposte foto te liken en te reageren.
  3. Week van 18/10: deze week gaan we ‘digitaal’! Alle klanten die digitaal werken of overstappen op volledig digitaal werken (d.w.z. voor dienstencheques, facturatie én planning) kunnen een iPhone SE winnen! Voor deelneming aan de wedstrijd moet je je inschrijven voor zondag 24 oktober 2021.
  4. Week van 25/10: … en als klap op de vuurpijl is er deze week als klant 1 jaar gratis poetshulp te winnen. Ook hiervoor moeten je je als klant inschrijven vóór maandag 1 november 2021.

Wedstrijdreglement “ga digitaal” lees je hier.

Wedstrijdreglement “win één jaar gratis huishoudhulp” lees je hier.

 

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »