toekoel

TOe KOel is too cool!

Met TOe KOel slaan IN-Z, Link in de Kabel en de lokale besturen van Sint-Truiden, Borgloon, Heers, Wellen en Alken de handen in elkaar. Samen mikken ze op een digitale inhaalbeweging bij kwetsbare gezinnen met kinderen. 

TOe KOel staat voor Tablet om Outreachend en Emancipatorisch Kinderen en hun Ouders te helpen met Elekronisch Leren. Brugfiguren uit de sociale economie, opgeleid door Link in de Kabel, brengen die tablets naar gezinnen en loodsen hen door de digitale wereld. Met TOe KOel creëert IN-Z extra tewerkstelling voor zes voltijds equivalenten in de lokale diensteneconomie. Het project wordt gefinancierd door het Digital Belgium Skills Fund (DBSF).

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen huishoudhulp, zorg, kind & vrije tijd, onthaal & toerisme, groen & klus en training & begeleiding.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

Wat een (school)jaar!

IN-Z is al jaren een betrouwbare partner voor vele scholen op vlak van opvang-, ontwikkelings- en ontspanningsmogelijkheden van de kinderen. Wij blikken graag even terug op het afgelopen schooljaar.

Lees verder »