toekoel

TOe KOel is too cool!

Met TOe KOel slaan IN-Z, Link in de Kabel en de lokale besturen van Sint-Truiden, Borgloon, Heers, Wellen en Alken de handen in elkaar. Samen mikken ze op een digitale inhaalbeweging bij kwetsbare gezinnen met kinderen. 

TOe KOel staat voor Tablet om Outreachend en Emancipatorisch Kinderen en hun Ouders te helpen met Elekronisch Leren. Brugfiguren uit de sociale economie, opgeleid door Link in de Kabel, brengen die tablets naar gezinnen en loodsen hen door de digitale wereld. Met TOe KOel creëert IN-Z extra tewerkstelling voor zes voltijds equivalenten in de lokale diensteneconomie. Het project wordt gefinancierd door het Digital Belgium Skills Fund (DBSF).

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen huishoudhulp, zorg, kind & vrije tijd, onthaal & toerisme, groen & klus en training & begeleiding.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »