arbeidsmarkt

IN-Z begeleidt doorstroom naar reguliere arbeidsmarkt

IN-Z wil werknemers uit de sociale economie een springplank bieden naar de reguliere arbeidsmarkt. Met het project ‘doorstroombegeleiding sociale economie’ met steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) wordt dat mogelijk. Tussen 1 juni 2018 en 31 december 2020 zal IN-Z veertig werknemers toeleiden naar duurzame jobs. Het project vormt een verlenging van het project ‘doorstroombegeleiding lokale diensteneconomie’ dat op 1 juli 2017 van start ging. Eerder dat jaar mandateerde Vlaams minister van Sociale Economie Liesbeth Homans IN-Z als doorstroombegeleider in het kader van het decreet op de lokale diensteneconomie (LDE). 

Om doorstroom naar het normaal economisch circuit (NEC) mogelijk te maken, zijn we op zoek naar lokale besturen of andere werkgevers met openstaande vacatures in de zorg, reguliere kinderopvang, horeca en schoonmaak. Interesse? Neem contact op met via T 089 32 28 10 of doorstroom@in-z.be.

Vzw IN-Z is een sociale onderneming met activiteiten in de domeinen zorg, huishoudhulp, kind & vrije tijd, horeca & sociaal toerisme en klus & groen

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »