fruit

ESF-project Vitaminen voor Trainers

Bij overname van vzw Agora kwamen alle trainers en begeleiders mee naar IN-Z over. Ze nemen echter ook een aantal uitdagingen mee die zich concreet op de werkvloer manifesteren. Daarvoor reikt het project Vitaminen voor Trainers nu oplossingen aan. Het bevat een reeks acties voor duurzaam loopbaanbeleid, voornamelijk op vlak van eigen regelmogelijkheden en van de balans tussen gezin en arbeid.    

Het project geniet de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het loopt van 1 januari tot en met 31 december 2019.

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »