IN-Z en IN-Z maatwerkbedrijf slagen opnieuw op kwaliteit!

Het Qfor WSE kwaliteitscertificaat is nogmaals behaald. Dit certificaat is het kwaliteitsbewijs bij uitstek voor organisaties actief in werkgelegenheid, professionele vorming en sociale economie in Vlaanderen.

Om dit label te behalen, werd er een audit uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij. Zo heeft Certup de dienstverlening, HR en financieel beheer doorgelicht voor verschillende IN-Z diensten:

  • Dienstencheques: poetsen, koken, wassen, strijken, boodschappendienst
  • LDE/Aanvullende lokale diensten: woonzorg, seniorenoppas, kind & vrije tijd, sociaal toerisme
  • IN-Z ondernemen: opleiding, openbare diensten & onderwijs, jobcoaching, outplacement, loopbaanbegeleiding, begeleiding werkzoekenden, ondersteuning werkgevers inclusieve werkvloer
  • IN-Z maatwerkbedrijf: poetsen, koken, logistiek

Het vernieuwen van dit certificaat is een bewijs van voortdurende inzet om de best mogelijke dienstverlening te bieden. Zowel voor IN-Z als IN-Z maatwerkbedrijf werd vervolgens de kwaliteitsregistratie goedgekeurd door het departement werk & sociale economie.

Bedankt aan ons hele team voor hun harde werk en aan onze klanten voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Samen blijven we streven naar de beste kwaliteit.

 

Deel dit bericht

Ontdek ook deze nieuwsberichten

Medewerker in de kijker: het verhaal van Alina

Alina is een moedige vrouw uit Oekraïne die door de oorlog haar thuisstad ontvluchtte en naar België reisde om veiligheid te zoeken. Hier heeft ze een nieuw leven opgebouwd en werkt ze als brugfiguur voor het project Brood & Rozen, waar ze kwetsbare moeders helpt werk te vinden.

Lees verder »