Opleiding & vorming

IN-Z wil opleiding & vorming bieden aan ieder die op zoek is naar professionele groei en ontwikkeling. IN-Z ziet daarin hefbomen voor een betere inzet van talent, met voordelen voor werkzoekenden, werknemers, werkgevers en overheid.

IN-Z Training & Begeleiding werkt op maat, ervaringsgericht, interactief en op een onmiddellijk toepasbare manier. Daarmee valt de keuze op een kwaliteitsvol aanbod dat sterk betrokken is op concrete behoeften van personen en van organisaties.

IN-Z richt zich op verschillende klanten, telkens vanuit haar DNA als sociale onderneming. We oriënteren werkzoekenden, begeleiden werknemers in hun loopbaan, en versterken het medewerkersbeleid van werkgevers door middel van training, coaching en advies. 

Onze expertise is persoonsgerichte opleiding & vorming. IN-Z Training & Begeleiding werkt met een vast team van trainers, dat zowel werknemers, leidinggevenden, organisaties als werkzoekenden kansen geeft tot groei op een warme en betrokken manier. De trainers benaderen elke persoon als een uniek individu met als doel het versterken van de competenties en het leren omgaan met beperkingen.