Logistiek

T2-campus in Genk

Een medewerker van IN-Z verzorgt de logistieke ondersteuning op de T2-campus. Zij staat elke voormiddag in voor eenvoudige onderhoudstaken, het klaarzetten en opruimen van vergaderzalen en koffie maken. Daarnaast biedt onze medewerker ondersteuning bij evenementen.

Poetskracht

Poetskracht staat in voor het schoonmaken van kantoren, praktijkruimtes en gemeenschappelijke delen in residenties. Steeds op maat van de klant, bekijkt het team van Poetskracht ter plaatse welke taken met welke regelmaat gewenst zijn.

Poetskracht vult het begrip poetsen breed in. Zo ruimt Poetskracht ook onderkomen woningen op of maakt zij lokalen vergaderklaar in bedrijven waar zij schoonmaakt.

De drijvende krachten achter Poetskracht zijn vzw IN-Z en HiGENiUS. De samenwerking tussen beide organisaties staat ten dienste van de klant. De HR-expertise van IN-Z staat in voor de instroom en de professionaliteit van medewerkers. De industriële schoonmaakexpertise van HiGENiUS zorgt ervoor dat klanten kunnen rekenen op een benadering op maat, ook wanneer de vraag meer gespecialiseerde elementen behelst.

Poetskracht cvba so is erkend als sociaal inschakelingsbedrijf.

Meer info
www.poetskracht.be
089 32 28 17

Groen Brasschaat

Zowel op het domein van het hoofdkantoor van OLO, als op andere locaties van deze vzw, onderhoudt de groendienst, samen met een medewerker van IN-Z het terrein. Grasperken worden proper gehouden en de wegen op het domein veilig. Onze medewerker werkt er in een inclusieve ploeg met vaste collega’s en mensen met een beperking in een traject in de volwassenenwerking van OLO.

Meer info
www.olo.be

Contactpersoon
Natasja Panis, begeleider
natasja.panis@in-z.be