IN-Z is een sociale onderneming. Met 1.300 medewerkers bieden wij hulp aan huis of in zorgzame projecten van je gemeente, school of organisatie. Daarnaast wil IN-Z opleiding & vorming bieden aan ieder die op zoek is naar professionele groei en ontwikkeling. Ontdek welke diensten jij nodig hebt en IN-Z zorgt voor een warme oplossing op maat.

 

Samen met

met een afstand
tot de arbeidsmarkt
en een talent voor zorgen.

Play Video

Nieuws

LIV wordt IN-Z

IN-Z neemt LIV aan het werk over en dat werd dinsdag 20 februari 2024 feestelijk gevierd. De overname creëert een complementair aanbod aan de begeleiding en het werkgeverschap bij IN-Z.

Lees verder »

Medewerker in de kijker: het verhaal van Gilles

IN-Z richtte in 2016 HOST op, voluit Horeca via Sociale Tewerkstelling. Achter de kookpotten in Runkst staat kok Gilles van Quickelberge. Deze rasechte, maar uitgeweken Gentenaar heeft koken in zijn DNA zitten. Hij is het creatieve brein van het restaurant en geeft in de keuken leiding aan een divers team van medewerkers.

Lees verder »

Haal extra
hulp en warmte
in huis met IN-Z

Werken bij IN-Z

Bij IN-Z verleggen we grenzen om zorg te dragen voor elkaar. We doen dat voor onze klanten maar ook voor jou als nieuwe collega. Bij IN-Z krijg je een bediendecontract voor onbepaalde duur, kies je mee op welke uren je werkt en krijg je begeleiding en steun van een begeleider en collega’s.

Vacatures IN-Z

warmte
efficiëntie
werkplezier
aanpak op maat
persoonlijk contact
transparante communicatie